Sikkerhetsprodukter for bedrifter

Sikkerhet er noe av det viktigste du kan implementere i din bedrift for å skape en tryggere hverdag for deg og dine ansatte. God sikkerhet kan avverge potensielle farlige situasjoner, gi bedre kontroll over uønskede hendelser og raskere respons til oppståtte problemer.
Har du behov for å implementere sikkerhetsystemer i din bedrift? Norsk vektertjeneste hjelper deg med å dekke din bedrifts sikkerhetsbehov med produkter innenfor ulike segmenter og hjelper deg med å finne løsninger som passer din bedrift.

Vårt sikkerhetssortiment

Norsk vektertjeneste har et kvalitetsrikt sortiment når det kommer til sikkerhetsprodukter. Vi hjelper deg som ønsker å bestille sikkerhetssystemer og ønsker bistand til å montere sikkerhetskamera, alarm eller adgangskontrollsystemer. Du har selvfølgelig muligheten til å montere systemene selv, men vi anbefaler at du overlater installeringen til erfarne vektere.

Vi leverer sikkerhetsprodukter som:

  • Alarm
  • Innbruddsalarm
  • Brannalarm
  • Adgangskontrollsystemer
  • Makuleringsdunker og oppbevaring
  • Videoovervåkning/kameraovervåkning (ITV)
Våre vektere er tilknyttet en 24 timers bemannet alarmstasjon. Vi har rask responstid og rykker ut ved innbrudd, brann og andre hendelser som påvirker eller kan påvirke sikkerheten. Derfor vil du alltid være trygg på at vi er der når du trenger oss mest.

Vi selger og leverer sikkerhetsprodukter til bedrifter og offentlige etater.

Kontakt oss for pristilbud og spørsmål om våre sikkerhetsprodukter.